TIME FOR CREATIVITY


Hvis du har set dette indlæg, har du måske allerede gættet indholdet på den store pakke jeg modtog i fredags. Pakken indeholdte selvfølgelig en brandny symaskine, som jeg har bestilt for nogle dage siden. Jeg skal være ærlig og sige, at jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har været så glad for et indkøb. Der må være en venlig sjæl derude et sted bag skærmen, som jeg kan dele mine glæder med?! Hidtil har familie og venner nemlig reageret med latter og skæve smil på læben, når jeg har fortalt dem, at jeg har købt en symaskine. Tror de synes, det er lidt for husmor-agtigt. Jeg derimod synes, det er mega nice, at jeg endelig kan komme i gang med alle de DIY-projekter, jeg har i hovedet.


Symaskinen er en model Emerald 118 fra Husqvarna, og jeg købte min til 2.395 kr. på symaskinexperten.dk. Vil du kigge på den med egne øjne, kan du eventuelt tage et smut forbi Stof2000’s butikker eller Storkøbenhavns Symaskinecenter i Rødovre.


Jeg glæder mig til, at få min afprøvet og se om den er så god, som jeg håber!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen