RECIPE: SIMPELT RUGBRØD UDEN MEL


Endelig lykkedes det mig at få succes med rugbrødsbagning! Hvis du har læst dette indlæg, ved du, hvad jeg snakker om. Desuden var der kommet godt og grundigt mug på den lille portion surdej, jeg havde taget fra sidst, så jeg blev enig med mig selv om, at det nu var på tide med en ny (nem) opskrift. Og den er virkelig basic og nem denne her!

Mængde: 1 rugbrød


Ingredienser


 • 100 g mandler
 • 100 g græskarkerner
 • 100 g sesamfrø
 • 100 g hørfrø
 • 75 g solsikkekerner
 • 20 g HUSK (kan udelades – brug i stedet 50 g ekstra græskarkerner)
 • 1 dl vand
 • 1 tsk salt
 • 5 æg


Fremgangsmåde

 • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
 • Tilsæt vand og æg og rør godt sammen
 • Hæld massen i en springform. Smør eventuelt formen hvis det ikke er en silikoneform
 • Bag brødet i midten af en 160 g varm ovn i ca. 60 min.


Tip: Lad brødet køle godt af ind du pakker det ind!
Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen