RECIPE: PIZZA M. PARMASKINKE, SQUASH & HYTTEOST


Gårdagens dinner stod på hjemmelavet pizza, som faktisk viste sig at være ganske nem og ligetil – og smagte ret så skønt. Og så fik jeg muligheden for langt om længe at prøve min nye pizzaskærer! Fantastisk ūüôā En lidt anderledes form for pizza, da de fleste af ingredienserne var kolde. Men lækker var den!

Mængde: 1 fuld bageplade (ca. 12 mindre stykker)


Pizzadej & -sauce:


  • 1 pizzadej – f.eks. Wewalka XXL pizzadej 38×29 cm. Passer til en bageplade
  • 1 dåse hakket tomater
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 alm. løg
  • Salt, peber og oregano
Fyld:
  • 1 alm. rødløg
  • 1 squash
  • 500 g hytteost
  • Ruccola
  • Purløg
  • 2 pakker (ca. 150 g) parmaskinke
Fremgangsmåde:
  • Ingredienserne til pizzasaucen blendes og smøres på pizzadejen.
  • Rødløget skæres i både og fordeles på dejen
  • Dejen bages midt i ovnen på en bageplade på 225 grader (200 grader varmluft)
  • Efter ca. 15 min. tages pizzaen ud og køles af i nogle minutter
  • Squashen skæres/rives i tynde skiver og fordeles på pizzaen sammen med parmaskinke, hytteost og purløg
  • Til sidst toppes pizzaen evt. med rucola men ikke hvis den skal fryses/køles ned og gemmes til senere

Bon appetit!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen