DIY – NITTETOP MED SKULDERPUDER


Okay indrømmet .. det er et do-it-almost-yourself projekt, for designet var faktisk lavet. Men denne fine kjole havde altså ligget i mit skab alt for længe, og jeg har da også haft et par nåle i den i ny og næ, men aldrig nok til at kunne gå videre med projektet.


Alt hvad der skal bruges …


… og så selvfølgelig en symaskine 🙂


**********************

Først beslutter du dig for længen. Husk at tage hensyn til eventuelle lynlåse og hvor stor en søm, du vil have. Jeg har gerne erfaret, at det hjælper at give den lidt ekstra længde end planlagt, for der går tit noget galt .. i hvert fald for mit vedkommende, haha! Og lige pludselig er den for kort, og dét er øv.

Når du sætter nåle i, så husk at tage hensyn til stoffet. Det her var fint og tyndt polyester, så jeg satte mange nåle i, og jeg satte dem tæt. Ellers løber stoffet nemt af med én og laver underlige folder, når du skal til at sy.

Til tyndt stof skal du også gerne vælge korte sting, så tråden ikke “trækker” stoffet sammen, når du er færdig.


Og så er det bare med at gå i gang med maskinen 🙂


ET GODT TIP: Prøv gerne toppen, inden du klipper stofresten af. Hvis den er blevet for kort, kan du nå at sy om!Voila, så har jeg fået mig en fiiin top.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen