VIBRAM FIVEFINGERS

Så kom de endelig, de kære FIVEFINGERS, som jeg har gået og ventet på til special personalepris gennem arbejdet. Som nogle af jer måske allerede ved, er de jo noget af det mest hippe inden for træning for tiden. Konceptet er ganske enkelt: vi skal tilbage til stenalderen, dengang hvor vi gik i så godt som bare fødder og hvor tæerne fik lov at bevæge sig frit. Med denne nye “opfindelse” tvinges man til at lande på forfoden under løb, og man vil dermed undgå stød oppe i knæet. Desuden skulle de give en fantastisk holdning og træne musklerne op på en helt ny måde, så det glæder jeg mig til …
 
// Vibram FIVEFINGERS Speed Dame pink – 999 kr. KØB DEM HER//
 
Jeg prøvede dem for første gang i går i fitness (og sidder faktisk med dem på nu her i sofaen), og jeg må indrømme, at jeg ser et fremtidigt venskab mellem os komme. For det første synes jeg designet er for fedt; når nu man endelig skal eje et par sko, som aldrig nok bliver rigtig kønne, kan man ligeså godt vælge dem i en farve som man aldrig ville vælge ellers. Hernæst var det skægt og anderledes, at jeg kunne mærke alt hvad jeg foretog mig – eller rettere alt hvad mine fødder foretog sig, netop fordi der er en helt anden kontakt med underlaget. Men jeg må også indrømme at jeg føler mig lidt som en and, der trasker rundt i centret, når jeg har dem på …
 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen