Write the words down

1

2

En af årets rigtig gode julegaver fik jeg af min søde kæreste. Det var egentlig en sag, som jeg selv havde spottet i London, men han var så sød at give mig den og tilmed indvie den med en meget sød hilsen om ‘året der gik’ bag forsiden.
Jeg har altid godt kunne lide det dér med at skrive ting ned. Og jeg blev nok lidt nostalgisk, da jeg så denne kalender og tænkte tilbage på dengang i folkeren, hvor ens kalender var kæmpetyk, proppet med billeder, hilsner og jeg ved ikke hvad. Den var godt nok personlig!
I dag har jeg bare sådan en kedelig digital kalender på min iPhone – dét er der sgu ikke meget nostalgi over. Så jeg forelskede mig straks i denne beauty fra Kikki K, som er en svensk virksomhed, som tilmed først lige har åbnet butik i London – og ikke engang har én i Sverige. Det synes jeg er lidt sjovt!
Kikki K er nok den butik i London, jeg denne gang brugte længst tid i. Jeg kan virkelig drømme mig væk, når det kommer til sådan noget med pæne notesbøger, kreative dekorationer, fødselsdagskort osv. osv. Og det gennemgående design hos Kikki K er lige mig! Så fine farver altså. Og det er jeg ikke engang blevet betalt for at sige.
Jeg vil bruge min nye kalender til at skrive én god ting ned hver dag. Som at jeg fik et sødt kompliment på jobbet. Eller at min kæreste fik et velfortjent skulderklap af sin arbejdsgiver. Eller at Beatles nu endelig er kommet på Spotify! Se, der er mange rare ting af glæde sig over. Og så bliver det en rigtig feel-good kalender!
3 4
5 6

Skriv et svar