Velkommen til mig – og Jer

Halløj, og velkommen til mig. Og Jer 👋🏽

Selvom I jo helst bare skulle følge med, har jeg ladet mig fortælle, her i min nye bolig hos Momster.

For ja, jeg er flyttet og er nu en del af et netværk. Bare dét lyder sejt, spørger du mig. Tingene skulle gerne være som de plejer, mere eller mindre, og hvis ikke, så sig lige til, tak. Jovist ser her lidt anderledes ud end normalt, men jeg leger lidt med opsætning, farver og temaer disse dage, så bliv nu ikke for forvænt. Jeg tror, det bliver godt!

Ellers kan jeg afsløre, at weekenden er ved at være slut (også) herhjemme, og mandag(shumøret) er allerede ved at indfinde sig. Køkkenet sejler, jeg er lækkersulten, og så har vi lige set det sidste nye afsnit af The Handmaid’s Tale – så ikke engang dét har vi tilgode længere. Den er altså forfærdelig og fantastisk på én og samme tid, ser I den derude? Jeg kæmper stadig med at finde ud af, hvorfor jeg har trang til at se en serie, jeg i ny og næ må lukke øjnene til. Den er så modbydelig! Men indtil jeg er nået frem til en konklusion, kan jeg jo lige så godt se den færdig. Er der egentlig flere sæsoner på vej? Jeg kan allerede nu fornemme, hvor det bærer henad for mit vedkommende.

Lukas og jeg var ude og løbe i dag. Eller mens jeg kæmpede for at holde mig i live, sad bassen i sin vogn og drak saft. Det var skisme lummert, skulle jeg hilse og sige. Men det hjalp, at en løber i modsatte retning ønskede os god tur, da vi passerede hinanden. Det skete altså aldrig i København! Så vokser man lige et par centimeter og løber lidt hurtigere. Man skulle jo nødig gå i stå dér lige foran en hepper. Men det var fedt. Det er fedt at være i gang igen. Og dog … det er fantastisk at være i form, men en forfærdelig vej derhen. I kan tro, at jeg kan spejde den der dagplejestart og min merit i det fjerne. 10 hele uger til mama! Så burde det altså være muligt at få arbejdet lidt på dagsformen. Men hvor skal jeg dog også være lad! Og spise kage. Og hækle.

Men de drømme vil jeg fortsætte inde i sengen. Kan I nu sove godt. Jeg ville blot checke ind og sige velkommen. Til os allesammen. Godnat 😊

Skriv et svar