Summer faves

Solbriller: asos // Bikinitop: H&M;

Okay, timingen for dette indlæg er måske ikke den bedste i og med, at der både er gråt og vådt udenfor pt. Men ikke desto mindre er der vel stadig grund til at gå og drømme om sommer og godt vejr, selvom jeg nu synes, vi har været heldige på det sidste.

Johnny-boy og jeg har allerede booket flybillet til årets sommerferie, som (igen) går til Mallorca. Helt præcist i 18 dage. Svigerfar har sommerhus til og med sensommeren, så det er lige med at få det sidste ud af det. Manner, jeg glæder mig allerede!

Nu har jeg de sidste år måttet købe ny bikinitop hver sommer, og det på trods af at jeg faktisk har været rigtig glad for dem og ikke er blevet træt af dem udseendesmæssigt (det kender vi vist godt allesammen, det dér med at bære noget 4-5 gange, og så bliver det lidt kedeligt, og man vil have noget nyt. Ja?). Men de sidder ligesom bare ikke godt mere og virker enormt meget for store. Om det er mine boobies, der bliver ved med at skrumpe eller om det er klassisk badetøjstil ved jeg ikke, men jeg føler mig altid lidt i fare for at toppen skal ryge. Og hvem gider det.

Så i går så jeg lige mit snit til at købe en ny ven. Og nej, den holder sikkert heller ikke til næste sommer, så den skulle ikke være så dyr. 129 kr. – det synes jeg sgu er meget OK for noget, der skal skambruges i 18 dage i sved, klor og saltvand.

Og nåh ja, solbrillerne ankom med posten i mandags, og jeg er virkelig tilfreds (hjerter-i-øjnene-smiley)!

Skriv et svar