Søndagshygge og decemberdrømme

God formiddag derude, og what a great sunday!

I dag sker der kun hyggelige ting. Pt befinder jeg mig i sofaen med min dyne, senere står den på håndboldkamp med de gode gamle Hillerød-piger (jeg ELSKER at spille med, når jeg kan), og i aften en smuttur i biffen  med den forhåbentlig til den tid mindre tømmermændsramte Johnny-boy. Men okay, mest af alt er jeg nok op og køre over søndagen, fordi jeg ikke skal bruge aftenen på togtransport tilbage til kasernen, eftersom vi har en ekstra fridag i morgen. Så forlænget weekend – det kan vi li’!

Forleden gik det op for mig, at jeg om to uger hjemsendes fra kasernen og direkte ind i december måned. Altså hallooo, hvor blev andet halvår af 2015 lige af?! Det ser lidt sløvt ud på jobfronten, så pt har jeg ikke så meget at vende hjem til i december/januar inden jeg starter studiet op, så jeg prøver at fylde månederne ud med hyggelige ting.

For eksempel…

  • … har jeg booket fly til London fem dage i december. Hvorfor ikke udnytte muligheden for at hilse på svigerfar, gøre lidt shopping og se London fra sin bedste juleside? Nåh ja, og så til koncert og høre de fantastiske Mew! Særligt glæder jeg mig til at rocke til den her sang.
  • … har jeg anskaffet mig et godt stykke dansk kultur, TV-serien Matador, tilmed i 24 afsnit således jeg kan se ét hver dag op til juleaften.
  • … har jeg rigelig med tid til at bage derudaf og måske prøve en ny juleopskrift som supplement til de efterhånden årlige, traditionelle vanillekranse, jeg medbringer juleaften. Måske jeg skulle prøve en klejneopskrift af?

Så lidt kommer der da til at ske i december, i job eller ej, og ellers må jeg bruge dagene på at se hvor mange brunkager jeg kan fylde mig med. I december har jeg ingen grænser.

God søndag derude!

Skriv et svar