RECIPE: SUND HAKKET OKSEKØDSMIX

Når jeg har dage som i går, hvor jeg bare kommer hjem og er mega sulten, så står kreativiteten ligesom lidt af. Så tænker jeg ikke længere end, at jeg skal have nogle grøntsager, og jeg skal have noget kød.. og det skal være nu! Her blev det så noget så fancy som hakket oksekød med diverse grøntsager vendt i dolmio sauce. Det var nemt, hurtigt og så smagte det faktisk ret godt.

Mængde: 2 personer

Ingredienser

 • 500 g hakket oksekød, 3-7%
 • 1 pose sukkerærter
 • 1 gulerød
 • 3 store champignoner
 • 1 løg
 • 0,5 glas Dolmio sauce (jeg brugte pastasaucen med ekstra hvidløgssmag)


Fremgangsmåde

 • Steg oksekødet i lidt fedtstof i en gryde
 • Skyl grøntsagerne imens, og skær dem ud
 • Lad løget stege sammen med kødet
 • Når kødet er brunet blandes grøntsagerne i. Lad det stå og simre lidt med låg på.
 • Dolmio saucen blandes i til sidst, og efter nogle minutter er retten klar


Velbekommen 🙂

2 kommentarer til “RECIPE: SUND HAKKET OKSEKØDSMIX”

 1. Ej, hvor pudsigt. Jeg har lige taget oksekød ud af fryseren og tænkt hvad jeg skulle lave med det.. nu har du lige inspireret mig! Pt er jeg på en kostplan og har derfor ikke så mange muligheder for variation, så det er super fedt at se opskrifter baseret på kød og grøntsager 😀

  Anna – thewonderwomanwannabe.blogspot.com

 2. Jamen er da glad for, at jeg kan inspirere 😉 Ja, jeg er også selv primært på kød og grøntsager for tiden, og det kan virkelig være svært at lave noget spændende varieret mad!

  Nina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen