RECIPE: PIZZA M. PARMASKINKE, SQUASH & HYTTEOST


Gårdagens dinner stod på hjemmelavet pizza, som faktisk viste sig at være ganske nem og ligetil – og smagte ret så skønt. Og så fik jeg muligheden for langt om længe at prøve min nye pizzaskærer! Fantastisk 🙂 En lidt anderledes form for pizza, da de fleste af ingredienserne var kolde. Men lækker var den!

Mængde: 1 fuld bageplade (ca. 12 mindre stykker)


Pizzadej & -sauce:


  • 1 pizzadej – f.eks. Wewalka XXL pizzadej 38×29 cm. Passer til en bageplade
  • 1 dåse hakket tomater
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 alm. løg
  • Salt, peber og oregano
Fyld:
  • 1 alm. rødløg
  • 1 squash
  • 500 g hytteost
  • Ruccola
  • Purløg
  • 2 pakker (ca. 150 g) parmaskinke
Fremgangsmåde:
  • Ingredienserne til pizzasaucen blendes og smøres på pizzadejen.
  • Rødløget skæres i både og fordeles på dejen
  • Dejen bages midt i ovnen på en bageplade på 225 grader (200 grader varmluft)
  • Efter ca. 15 min. tages pizzaen ud og køles af i nogle minutter
  • Squashen skæres/rives i tynde skiver og fordeles på pizzaen sammen med parmaskinke, hytteost og purløg
  • Til sidst toppes pizzaen evt. med rucola men ikke hvis den skal fryses/køles ned og gemmes til senere

Bon appetit!

Skriv et svar