RECIPE: OMELET MED GRØNTSAGER OG KYLLINGEPÅLÆG


Jeg spiser omelet hver morgen for tiden og har blandt andet også brugt champignon og kyllingestykker (blandet med æggene). Men der er jo ikke grænser for hvad der kan komme i, så prop bare løs. En omelet med tre æg mætter mig i rigtig lang tid.

Mængde: en person

Ingredienser

  • 3 æg
  • Cherrytomater, hakket i både
  • Frisk spinat, hakket
  • ½ rødløg, hakket groft
  • Kyllingepålæg
  • Olie til stegning
  • Salt, peber

Fremgangsmåde

  • Bland æg, grøntsager og salt/peber godt sammen og steg det på den varme pande i lidt olie
  • Top omeletten med lidt kyllingepålæg

Velbekommen 🙂

I morgen står den på vejning igen igen. Jeg krydser sååå meget fingre for, at der er røget nogle ekstra 100 gram siden sidste uge, men jeg har godt nok også spist diverse ting og sager til julekomsammen og andet i ugens løb. Men jeg krydser fingre!! 🙂

Skriv et svar