RECIPE: NEM WOK MED HAKKET KYLLINGEKØD OG KOKOSMÆLK

Et rigtigt snaskebillede .. sorry, havde ikke andet!


Denne her opskrift er tyvstjålet fra en sød veninde, jeg havde forbi i fredags (ja, det var hende, der joinede mig til slik- og chipsorgie, som kan ses på min instagram). Faktisk var jeg lidt skeptisk omkring hakket kyllingekød i wok, da det ikke var noget, jeg havde prøvet før. Det smagte dog så godt (og var så nemt!), at jeg blev nødt til at lave det igen i går, og glæden var også stor hos min søde (og sultne!) kæreste. Opskriften er indtastet i madlog og giver følgende værdier i næringsindhold:


Der er jo godt med fedt i sådan en ret pga. kokosmælken, så det er desværre ikke lige sådan en wok, jeg spiser hver dag, men engang imellem skal man da have lov 😀

Mængde: 3 personer (hvis der er andet tilbehør til .. ellers er retten nok forsvundet efter to sultne personer)

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingekød (3-6%)
  • 1 ds. kokosmælk
  • 3 gulerødder
  • 1 bdt. forårsløg
  • 1 frisk chili
  • Et stykke ingefær
  • Paprika
  • Salt



Fremgangsmåde

  • Start med at skære gulerødder og forårsløg i passende stykker
  • Blend chili og ingefær til en samlet masse
  • Steg kyllingekødet i lidt olie på en varm wokpande og hak det ud i små stykker imens. Steg ingefær og chili med heri.
  • Tilføj gulerødder og forårsløg, og lad det stege nogle minutter sammen med en god sjat paprika og salt
  • Hæld kokosmælken over, og lad det simre lidt
  • Smag til med ekstra salt og paprika

Skriv et svar