RECIPE: KALORIEFATTIGE HINDBÆRMUFFINS MED PROTEINPULVER

Jeg har fundet ud af, hvordan jeg skal aflede min rastløshed, når jeg kommer tidligt hjem fra skole eller træning og fristes til at gå amok i sofaafslapning og chokoladeplader. Jeg skal i køkkenet og kokkerere! Og det kom jeg her forleden, hvor jeg gik i sving med disse lækre og super nemme hindbærmuffins. Opskriften så jeg samme aften hos hende her, som altså virkelig ofte poster gode opskrifter!! Jeg lavede dog en minimal ændring, idet jeg ikke ejer vanilleproteinpulver på nuværende tidspunkt. Anyways, her kommer opskriften:

Mængde: 6 stk. af ovenstående størrelse
Ingredienser
  • 1 god håndfuld mandler, blendet groft
  • 50 g havregryn
  • 50 g kokosmel
  • 80 g frosne hindbær
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 smagsprøve proteinpulver (25 g) – jeg brugte Bodylabs chokoladevariant
  • 2 dl vand


Fremgangsmåde

  • Bland alle ingredienserne godt sammen og fordel massen i muffinforme. Husk at de hæver!
  • Bag kagerne ved 200 grader i ca. 20 min.
  • Lad dem køle godt af inden du pakker dem ned


Kommentar: Jeg fristes til at lave dem igen, dels fordi de jo er super nemme, men også fordi de har et forholdsvis lavt kalorieindhold (se de præcise værdier på Susans indlæg). Næste gang vil jeg dog (hvis jeg snart får købt noget!!) tilføje noget mere proteinpulver for at give kagerne lidt mere smag. Jeg vil også prøve med nogle dråber Sød og se, hvordan det fungerer.


Skriv et svar