RECIPE: FISKEFRIKADELLER MED LAKS, REJER OG DILD


Forleden ville jeg have fisk, men jeg gad bare ikke æde laksebøffer eller optøede rejer, som jeg normalt gør. Så jeg forsøgte mig med en gang fiskedunser på laks og rejer. De blev  ret gode, men skal måske bages i ovnen næste gange (eller også skal jeg bare få anskaffet mig en ordentlig pande, der slipper let). Opskriften er lidt på gefühl.

Mængde: 8 stk.

Ingredienser

 • To laksebøffer
 • Ca. 200 g optøede rejer
 • 1 bundt dild
 • 1 spsk mel
 • 1 løg
 • 1 æg
 • Salt
 • Saft fra en lemon
 • 2 fed hvidløg
 • Fedtstof til at stege i


Fremgangsmåde

 • Start med at blende laks, rejer, løg, dild, hvidløg
 • Bland mel, æg, salt og lemonsaft i
 • Steg dunserne på en pande til de får en sprød overflade********
Husk, at du indtil 16. februar kan deltage i konkurrencen om smagsprøver på proteinpulver fra Fitnessguru. Klik dig ind her for at deltage!

Skriv et svar