Petit détails

Sidder her og venter på, at ham den søde skal komme hjem. Når man går hjemme alene, savner man sin bedre halvdel lidt mere end normalt. Det bilder jeg mig i hvert fald ind. Eller også er det bare, fordi jeg keder mig. Jeg kan blive sådan helt “hallo, hvad skal vi lave, hallo der skal ske noget nu, hallo hallo hallåååå???”, når han træder ind ad døren. Glemmer lige at han har siddet 10 timer på kontoret og måske mest af alt bare har lyst til at ligge på sofaen…

Her til aften spiste jeg mad alene, men med et flot dekoreret bord. Det kan jeg godt få lyst til i ny og næ. Sådan at hygge lidt ekstra om mig selv. Gøre det knap så kedeligt at sidde der mutters alene og spise. Oftest, når jeg er alene om aftensmaden, bliver den slugt på nul komma fem foran dummekassen, før jeg overhovedet har nået at registrere, hvad det egentlig var, der var på menuen. Men i dag skulle min nye kæmpekählersalatskål i brug. Den, som ikke kan stå i køleskabet – ja, jeg har endda endnu ikke fundet et sted til den i lejligheden, hvor den kan være. Der er heller ikke låg til, når der skal gemmes rester. Og så kan den næsten ikke være i vasken, når den skal rengøres. Men det er jo lis’som ikke dét, det handler om, vel? Den er smuk, og så må man tage det uhandy med.

Nu vil jeg slukke for musikken, der har kørt hele dagen og læse i min bog i stedet. Shuffler en del på Spotify for tiden, og så havner man i ny og næ på sådan noget som akustisk soul, hvilket skete i går. Eller nu hvor Michael Falch synger en nydelig version af ‘Lasse, Lasse lil’. Den var jeg nok aldrig selv kommet på at søge efter.

PC310208

En ny logerende. Jeg har kaldt ham Jonatan, for så har jeg én at kysse på, når (den rigtige) Jonatan er væk

 

PC040175

Nytårshovedretten, beef wellington – debut for mit vedkommende. Manner, hvad jeg dog er gået glip af i alle de år?!

PC240127

Kan nu se tilbage på en stille & rolig juleaften i godt selskab

PC030152

Knuselsker allerede min nye Stine Goya kjole!

P1040227

Den elegante kæmpekählersalatskål, der bringer bordlykke

Skriv et svar