OUTFIT: Let’s take a moment to grieve

Kjole, ASOS // Sko, ASOS // Hat, Skindgalleriet // Taske, Michael Kors

Jeg har pt et tough moment, da mine højtelskede og skambrugte sunnies har måttet lide deres død. Den tragiske ulykke fandt sted i et hedt volleyballøjeblik, da jeg spillede med Johnny-boy på stranden. “Ikke tyre!” nåede jeg lige at beordre, inden jeg fik bolden i snotten, og mine kære briller var dem, der måtte betale prisen. Men med undskyldende dådyrøjne og et forsigtigt “jeg giver et nyt par” fra kæresten, så situationen straks lysere ud, og status pt er, at jeg surfer rundt efter en værdig erstatter. Jeg har lige nu mit blik rettet mod disse, som også har det dér cat eye snit, jeg synes, var så fedt ved de andre. Men ak, glæden over at få lov til at shoppe solbriller på en andens regning overskygges selvfølgelig stort af sorgen over at have mistet. Må de hvile i fred…

Til gengæld hjælper det lidt at kigge på mine pompomsko her, der af andre nu er blevet døbt klovneskoene. Jeg forstår godt lidt hvorfor 😉 Dem kan man da ikke andet end at smile af!