Outfit: Kobberkjole og ugidelige dage

Kjole: H&M; Trend // Sneakers: Nike // Læderjakke: Vero Moda // Sunnies: Asos
Jeg har slet ikke fået vist min nye kobberkjole live, som jeg allerede har haft brugt et par gange. Beklager de skidte billeder! Den er så rar (og igen – noget jeg ikke ejer i forvejen) og jeg elsker, at den kan dresses op og ned. Johnny-boy kalder den gallakjolen, men så langt vil jeg nu ikke gå. I hvert fald ikke sammenlignet med denne!

Jeg er så doven (arbejdsmæssigt) for tiden, og i dag er der ikke andre planer end træning på programmet. Hvilket desuden skal foregå med en sød veninde fra volley. I går var vi til introtime på Crossfit, og jeg tror ikke, det var noget kønt syn udefra, hahah. Men vi havde det skægt, og det er jo gerne dét, det skal handle om 🙂

Skriv et svar