OUTFIT: fra hot til burning

Kjole, Fashion Union (i nude her) // Heels, Bianco (lignende her) // Taske, Michael Kors

Temperaturen er lige steget et par grader fra en 28-29 til i går 34 grader i skyggen. Dét er altså hot, skulle jeg hilse og sige!! Vi var på den lækreste strand i Andratx, Playa Camp de Mar, og sandet var så skoldhedt, at vi måtte løbe ud i vandet, haha.

Billederne her er derfor fra før, varmen satte ind. Hvor jeg ikke svedte fra overlæben, når vi sad på resturanten kl.21 om aftenen (like yesterday) 😉 Btw, jeg har lige opdaget på ASOS, at kjolen her nu også findes i mørkeblå, langærmet. Så fin altså! Skoene, tror jeg ikke, jeg har brugt i et par år. De kan godt have lidt slutty effect, synes jeg, men det er lige gået op for mig, hvor pisselange ben, jeg får i dem?! Me like 😮 Eller… længere end de små kødklumper, jeg normalt render rundt med, haha.

Skriv et svar