OUTFIT: Blåt i blåt

Denim tee, Vila // Nederdel, Moss Copenhagen // Sandaler, Marks & Spencer // Taske, Michael Kors // Lipstick, Too Faced ‘Fuschia’ // Ringe, Izabel Camille

Ola!

Såøøøhm, det dér med at mit energiniveau på ferien var overraskende højt for engangs skyld, ikke? Det varede vist kun to sekunder, haha! Det må have været fordi, det lige tog mig lidt tid at vænne mig til ferie, men det har jeg da i den grad gjort nu. Hvorfor tror I ellers, bloggen står så stille? Selv det er for “hårdt” 😉

Ej, det er ikke helt fair, nettet er også utroligt langsomt hernede, hvilket gør, at det tager en krig at uploade bare ét billede. Det er som om, alting bare går liiige det langsommere i Spanien. Men det er selvfølgelig ikke en overraskelse.

Men jeg er bagud med at forevige et par outfits her på bloggen, så her kommer endnu et fra en aften ude. I dag bliver vi hjemme og griller, og der er jo håndboldfinale i fjerneren, så håber håber HÅBER jeg kan streame det på den ene eller anden måde!

 

Skriv et svar