Oh, that lovely leather

Cross Body fra Michael Kors // Heels fra Michael Kors // Boots fra Bianco // Makeup Purse fra Decadent

Noget jeg især har arvet fra min mor, er glæden ved læder. Jeg ELSKER læder! Fordi det er pænt og dufter godt og holder længe. Som lille fik jeg sjældent lov at købe de flotte, farverige og spændende plasticsko, når jeg var ude og handle med min mor, fordi kvaliteten var skidt og hun mente, at fødder kommer til at lugte i plastic. En mor har jo altid ret, men jeg har nok lugtet af alt muligt andet barneskidt og -møg alligevel. I dag er jeg dog helt tosset med læder, også selvom det bare er sort. Jeg synes, det oser af kvalitet og jeg har ret mange læderønsker på min liste efterhånden. Ovenstående er et lille udpluk, og jeg ejer faktisk allerede de rå Lotus Leather Boots fra Bianco. De er top nice og vigtigst af alt super behagelige at tulle rundt i. Muligvis efterårets bedste køb.

Skriv et svar