OG SÅ GIK DEN MÅNED …

Jeg har været ganske tavs i april måned, jeg ved det godt. Men dels har mange af mine uger lydt noget i retning af: uni fra kl. 9.00 til 15.00 og sygeplejevikarkursus fra kl.17.00 til 21.00 .. ‘ish! Og de seneste par uger har stået på eksamenslæsning! Så ja, jeg har haft lidt meget at se til. Der har så heller ikke været tid til noget af det, jeg også værdsætter meget: at træne, at eksperimentere i køkkenet, at hygge med venner og at blogge. Så det har jeg lige skullet tackle .. Anyways, i går bestod jeg det kursus, jeg har brugt mange aftener på efterhånden, så det er super dejligt. Nu er det ude af verden, og så kan jeg begynde at tjene penge igen. Hurra! Dog skal min eksamen i celle og væv på uni lige overstås først, hvilket sker her på mandag. Og SÅ glæder jeg mig til at få mit liv tilbage igen!!

Her kommer en lille billedstrøm at de sidste par ugers hyggelige stunder 🙂 Dem har der trods alt været nogle af!


1. Leo + børnesko fra Nike Rosherun // 2. Morgenmad i pæn fødselsdagsskål fra Sara-pigen
3. Interessant bog om tankemønstre, selvværd og følelser // 4. Nye træningssko fra Reebok
5. Homemade friskpresset juice // 6. Nye trainers fra yndlingsmærket Nike
7. Genoplivningskursus på 25. sal på Herlev Hospital // 8. Gymnasiepiger og fantastisk smuk brud
9. Lækker træningstrøje fra Asics // 10. Grøntsagsstænger med misodip & lækker smoothie
11. Nye trainers fra Nike Free // 12. Angorasweater på tilbud fra Karen Millen
13. Løbesko fra asics // 14. Gåtur med los familos i Ølsted
15. Juicepresser fra Phillips // 16. Brunch på Dansk Arkitekt Center med muddiSkriv et svar