Nyheder på smykkefronten

Store øreringe, Mango // Armbånd, Moss Copenhagen // Stjerneøreringe, Moss Copenhagen // 4 fingerringe, Izabel Camille // Lilla-guld øresticks, Carré // Anker fingerring, Carré // Øresticks m. hvide sten, Moss Copenhagen

 

Det er weekend og solen skinner! Tænk engang, mere skal der ikke til, før jeg er lidt høj på forårskuller. Jeg har rare ting i vente; i aften skal jeg på verdens bedste arbejdsplads (tror, jeg vil cykle afsted i allerbedste Rihanna-work-stil), i morgen skal jeg fødselsdagsfejres af hele familien og om aftenen drikke en lille øl eller to med gode venner. Og håbe på, der er et godt dansegulv! Søndagsindholdet giver så sig selv: tømmermænd og heeelt ned i gear.

Jeg har udvidet smykkebeholdningen lidt og tror, at fødselsdagsuniformen på lørdag skal bestå af denne kjole og de store øreringe nedenfor.

 

Skriv et svar