Newly discovered: 1 sang, 2 brands, 6 styles

Desktop5

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Ih, jeg har lidt savnet mine collager, og det er både processen i at lave dem (den kreative del), men også det drømmende i at kunne hive ønskerne frem på skærmen, og så er de ligesom samlet og opstillet. Det finder jeg sgu noget tilfredsstillende i.

Lige nu sidder jeg og lytter til netop nyopdaget Tame Impala – The Less I Know The Better, som jeg blev præsenteret for på min sidste vagt i Empire. Vi må selv styre playlisten, når vi er på job, og så hører man altså noget så hipster som Tame Impala. Jeg får aldrig lov at vælge musik, for folk skifter altid væk fra ‘Rabalderstræde’, Cher’s ‘Believe’ eller hvad jeg nu kan finde på. I wonder why…

Well, jeg har lidt givet mig selv forbud mod at gå på asos og smugkigge, fordi jeg ikke har så mange monitos at rykke rundt med for tiden. I kender smøren, forbud = dobbel op på interesse, så jo, jeg surfede rundt derinde i går. Særligt bed jeg mærke i to mærker, jeg ikke er stødt på før.

Sister Jane har jeg set mig lidt lun på, primært fordi deres kærlighed til ruffle går igen på mange af deres styles, og jeg er begyndt at synes, det er et ret fedt twist at tilføje tøjet, og hvis det nu skal være, så kan man jo lige så godt gå all in. Derfor er jeg voldinteresseret i den pinke sag, som gerne lige må komme back in stock og hjem i min postkasse.

Stevie May er godt nok lidt halvpebret, men synes, mærket har sådan et lidt fint, boheme-twist over sig. Og så er jeg bare vild med det lyse sommerlook, mange af deres styles kan give.

Jovist, der er nok at forelske sig i på asos, og min saved items liste er da heller ikke for småbørn længere. Meeen jeg prøver at holde igen, specielt nu når jeg har fået en anden butik, jeg skal (skal og skal. Jeg kommer helt sikkert til!) lægge mine penge i. Men mere om det senere…

Skriv et svar