NEW IN: Buffalo leather table mats

PC310209_1

Man ved altså, man er blevet smågammel, når man bruger penge på dækservietter, haha! Sådan noget bordpyntshalløj tror jeg altså, jeg var pænt ligeglad med, da jeg var 18 år. Men det er jeg som bekendt ikke længere (heldigvis!), og jeg synes nu, de her laban’er gjorde det noget så fint på nytårsbordet, og så har de længe været på ønskelisten. Så må man godt, sagde jeg til mig selv…

Materialet er genbrugslæder, og hold nu fast, for den ekstrafede detalje er, at de er nature buffalo på bagsiden, så man faktisk har to varianter i én. Det’ da smart! Synes generelt at hele LindDNA-stilen er super cool, og et ekstra plus er, at idéen er dansk. Jeg kender faktisk Bine Lind fra squash, og hun er altså en sej dame! Fedt med dansk design, det må vi jo støtte! 🙂

Næste bordlæderindkøb må være miniatureversionen i nature buffalo – bordskånere til glassene. De er sørme også fine!

PC310206 PC310210_1

Skriv et svar