My christmas wishes #3

untitled-3-2

Sidste omgang af juleønskerne for i år kommer her. At der gemmer sig en lille stor materialist i mig, kan jeg jo nok ikke helt løbe fra, og det kommer måske nok også til udtryk, når dette er indlæg nummer tre i rækken af juleønsker. Haha. Men altså.. man har jo lov at drømme!

  1. Bog: Årets Pressefoto 2015: Jeg har en thing med billedbøger – eller coffee table books som det også så fint hedder – og denne har jeg bladret lidt i nede hos boghandleren. Der er nogle ret vilde billeder, skal jeg hilse og sige!
  2. Mockberg Nora Petite dameurJeps, endnu et armbåndsur blandt ønskerne. Jeg elsker kombinationen af guld og læderet.
  3. Kitchen Aid Røremaskine: Den er sååå sej i ‘pistachio’ og jeg kunne totalt rocke bagermorrollen, haha 😀
  4. Derma Family Shampoo: Den er god de her vintermåneder, hvor kulden er skrap mod min sarte hud. OG så skummer den herligt, hvilket er brugbart i mit kæmpe garn.
  5. Lancôme Hypnôse Doll Eyes mascara: Til dato den bedste mascara jeg har prøvet.

Skriv et svar