My christmas wishes #1

untitled-4

Pyha, jeg har mange ønsker (igen) i år. Hvad skal jeg sige, jeg er halvt engel og halvt materialistjunkie. Hæhæh. Jeg elsker pæne ting. Jeg elsker at have pæne ting på, at kigge på pæne ting, at spise dem (hvis det er spiseligt) osv. osv…. Jeg tror, det har noget at gøre med at stimulere sanserne? Jeg ved det ikke, ved ingenting om den del, jeg plejer bare at pleje mit craving-gen.

Nåh, nok om det. Her følger første af tre julegaveønskecollager. Resten kommer løbende. Denne lørdag er jeg forvist til Hillerød, da kæresten holder årets største begivenhed – herrejulefrokosten – i vores lejlighed. Av av, jeg håber væggene står, når jeg kommer hjem i morgen aften:

  1. Fashionary Womens A4: Lidt til den kreative side, der i ny og næ dukker op i mig. Jeg har altid haft en lille designerdrøm og har egentlig længe tænkt på at tage et tegnekursus med henblik på at kunne tegne de ideer, som popper op i mit hovede. Jeg ved ikke rigtig hvad denne bog kan udover forhåbentlig at inspirere til snit, stoffer og pasforme. Hahah, men jeg tror, lige den er mig!
  2. Yves Saint Laurent – Black Opium: Bare fordi! Parfumen er feminim, tilpas tung og nydelig på én og samme gang, og den ville gøre det ret godt som min going-out-duftperle, når jeg er ude og svinge skørterne.
  3. HVISK Darling Gold Hoops: Fine, simple hoops som kan peppe et ellers småkedeligt outfit op. Jeg er fan.
  4. B&O Beoplay A1: Jeg forelskede mig lidt i denne, da jeg så den ovre hos Cathrine. Den ville være genial nem at have med, når man rejser. Og så tager den kun begrænset af den plads, som mine ti par sko ellers ville tage i en kuffert.
  5. Urkiola vandkande fra Georg Jensen: Jeg har det stadig på nethinden, det smukkeste billede af én stor solsikke med denne vandkande som vase til. Jeg tror, jeg fik tippet til blomsteranretningen fra et blad. Og det har jeg altså tænkt mig at tyvstjæle. Det kunne blive vældig pænt!
  6. Retro varmedunk: Årh, jeg synes den er lidt sej sådan én. Og god at have for os piger, når det er den tid på måneden eller, når man som mig vrikker om på fødderne og skal køle en forstuvelse hurtigst muligt væk. For ja, jeg tænker, man vel også kan hælde isvand i? Der må næsten findes en fed model på e-bay.
  7. Classic Winchester ur fra Daniel Wellington: Det har vist været på ønskelisten længe, det ur. Men det emmer bare også af noget, jeg er helt vild med, selvom det er lidt atypisk for, hvad jeg ellers går efter, når det kommer til smykker. Måske det bare er farvespillet – blå, pink og rosaguld – der går skide godt sammen? I like!

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar