MORGENMADDER MED AVOCADO OG MISO


Good morning ladies, så blev det langt om længe fredag! Synes lige jeg ville dele gårsdagens lækre morgenmad alene af den grund af den smagte så mega-mums. Det er jo “bare” en avocadomad, men jeg blev alligevel ret inspireret, da jeg i søndags var et smut forbi min venindes arbejdsplads Simple Raw på Vesterbro. Her fik jeg nemlig en skøn avocadomad (og desuden den lækreste persillecreme, jeg skal forsøge mig med en anden dag!), så det må jeg dyrke noget mere fremover.

Anyway .. avocadomad, blødkogt æg, ½ liter vand og fromage frais med nødde-/spelt-/rosin-müsli og kiwi var altså hvad, der var på morgenmenuen i går. Nåh ja, little detail: rugbrødet er hjemmebagt (find opskriften her) og er blevet smurt med et tyndt lag misodip. Det der misodip kan altså bruges til alt!

Skriv et svar