Med bare ben og på bar bund

Crop top: H&M; // Cowboyjakke: H&M; L.O.G.G. // Nederdel: H&M; // Sneakers: Nike // Sunnies: Asos // Lipsstick: MAC ‘neon orange’

I går var for mit vedkommende anden gang i år, jeg bevægede mig ud med bare ben. Det var rart og tiltrængt at få dem luftet lidt, og de får jo altså ikke farve af at være indespærret i cowboybukser og strømpebukser.

I dag er jeg knap så velklædt, for da jeg vendte snuden hjem efter yoga i morges blev jeg fanget i regnvejr, og nu er jeg så hoppet i joggingbukser, indtil jeg skal udenfor igen. Det skal jeg i eftermiddag, hvor den står på spinning og middag med en god veninde. Og så burde jeg nok også snart komme i sving med en vagt eller to igen. Nogle skal jo tjene samfundet.

Apropros samfundet, så siger de kloge, at der snart skal være valg. Og det har de jo nok ret i, eftersom september 2011 var sidste gang, vi stod ved valgskrankerne. Og jeg vil gerne være ude i god tid i år, sådan så jeg ikke først skal tage beslutningen, når jeg står med blyanten i hånden. Ja, indrømmet: jeg er ikke den store politiker og kommer nok lidt for ofte til at zappe videre til TV3, når der er vigtige debatter på DR2. Men hey, for mig skyldes det, at der er alt for meget mudderkastning i politik og tendens til at bruge taletid på ‘I skal ikke stemme på det parti fordi sådan og sådan’ fremfor ‘Stem på os fordi sådan og sådan’. Og så må jeg jo nok konkludere, at jeg (heldigvis) har det meget godt, og det (desværre) nok er grunden til, at jeg ikke sætter mig mere ind i politik. Ja, gode intentioner kan man jo have nok så mange af, men det er jo ikke altid, man får handlet på dem.

Men i forgårs gik jeg så på facebook, likede alle partiformændene og krydsede af under ‘få notifikationer’. Den får sgu hele baduljen, tænkte jeg, og på den måde ville jeg kunne følge med i diverse politikeres opdateringer, hvad de deltog i af aktiviteter, hvad der var vigtigt for dem osv. osv. osv.

MEN (flov smiley) jeg må kaste håndklædet i ringen allerede nu og må fravælge de dersens skide notifikationer, for de politikere opdaterer jo hele tiden, og jeg får fandme flere beskeder fra dem end fra min egen vennekreds!! Puha, jeg har været helt stresset ved tanken om at skulle nå alle opdateringerne. Og da alt kom til alt, var det jo alligevel ikke andet info end, at Kristian Thulesen Dahl havde været i radioen og Johanne Schmidt Nielsen havde sagt fuck på TV.

Så nu tror jeg bare, at jeg fortsætter med diskret at like dem på facebook, se TV-avisen og Vi ses hos Clement (det er faktisk et udmærket program!) i ny og næ, og så satser jeg på, at jeg kan sætte mit kryds, når den tid kommer.

Skriv et svar