MAN ER VEL EN TØS ..

 


Jeg tror faktisk, at jeg i et tidligere indlæg har indrømmet, at jeg ikke var en såkaldt pink-pige, hvilket måske strider lidt imod sidste uges indkøb …

Om fredagen var jeg ude at shoppe stof (det havde jeg aldrig troet, jeg skulle sige), fordi jeg glædede mig sådan til at få min symaskine, som jeg omtalte her. Egentlig skulle jeg kun finde stof til vores kommende gardiner til soveværelset, men da jeg havde monitos tilovers på mit gavekort, kunne jeg jo rigtig gå shop-amok for resten! Synes faktisk jeg fik meget for de 500 kr., og jeg fik da også købt stof, som jeg indtil videre ikke har planlagt nogen skæbne for (der kommer i ind i billedet, hihi).

Stof nr. 1 skal bruges til en sofapude, mens stof nr. 2 og 4 skal fungere som for- og bagside på nogle dækservietter. Stoffet på billede 3 går til gardinerne, men hvad skal jeg bruge stof nr. 5 til ???? Farven er cremehvid med broderede små hvide prikker, hvis det er lidt svært at se på billedet. Johnny-boy’s kommentar var ‘det ligner en hvid dug, der er blevet vasket i tis’, så han var ikke just begejstret for det, kan I nok regne ud.

Hvad siger I, er det bare en tis-dug eller er der muligheder i det? 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen