Konfirmationsoutfit

Kjole // Blazer // Heels // Lipstick

Årh, jeg glæder mig til på lørdag! Jeg skal til konfirmation, og selvom det ikke er mig, der skal konfirmeres, har jeg glædet mig ret meget ret længe. Alle sådan store begivenheder (konfirmation, bryllup, barnedåb, 50-års fødselsdag osv.) knuselsker jeg, og jeg tror måske, det har noget at gøre med, at sådanne fester jo er en slags milepæle i folks liv, og dem kan jeg godt lide at være med til at sætte. Og så er der oftest gode taler, som sætter gang i tårekanalerne hos mig. Ikke at det er noget, jeg sådan bryder mig om, men man kan bare fornemme, at det er en rigtig vigtig og glædesfyldt dag for personen og personens familie.

Og vigtige og glædesfyldte dage kræver jo sin påklædning. Åååh, der er ikke noget bedre end at klæde sig på til sådan en dag. Så må man gerne være dressed up med høje hæle, farverige læber og opsat hår, uden at folk kigger mærkeligt på én og tænker ‘hold da op’. Gid man kunne gå i festtøj hver dag!


Ovenstående er hvad jeg regner med at tage på, på lørdag. Selvom jeg efterhånden kun køber tøj til begivenheder eller efter metoden jeg-mangler-dette-for-at-fuldføre-dette-outfit, kom kjolen altså med hjem på en shoppetur af den simple årsag, at den var gudesmuk. Det bliver første gang på lørdag, at jeg bruger den.


Jeg har også virkelig overvejet at hoppe i denne kjole, men ved ikke, om den lige er voldsom nok med hæle på. Hvad synes I?Skriv et svar