Kønne briller til næsetippen

Desktop41. // 2. // 3. // 4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9.

Lørdag aften alene hjemme på sofaen. Godt mæt efter en late lunch på café med ham den søde. Ovenpå en omgang squashtræning – også med ham. Wauw, det er alligevel længe siden, vi har svunget ketcheren. Både sammen og hver for sig. Det var godt. Svedigt, sjovt og hårdt. Og der kom nogle mærkelige stik fra højre lår, men i kampens hede valgte jeg at ignorere det. I morgen må jeg så vurdere, hvorvidt det var det rigtige valg.

Så har jeg ellers været en del i krydsfitten på det sidste. Løftet tunge ting og kæmpet med prowlers, hvis nogle af Jer ved, hvad det er. Puha, det giver sgu godt. Jeg har nydt det fantastisk gode vejr og gentagne gange faldet i søvn i solen på terassen. Det hele bliver ligesom bare lidt mere “naarh, pyt”, når man får sol på næsetippen, ikke?

Og i den anledning har jeg så fundet noget, der også gerne må pynte lidt på næsetippen. Et lille udvalg af diverse solbriller. Som med så meget andet kan jeg godt lide, at mine solbriller er lidt vilde. Der må godt være lidt bid i. Jeg er helt vild med nr. 8 og 9. Men dalmatiner-øjnene er også ret cool?

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar