Intim med NOAH

For noget tid siden var jeg med min søster til intimkoncert med NOAH. Det foregik i Christianskirken på Christianshavn, hvilket var et ret godt sted til sådan en slags koncert. Hele set up’et var overraskende smukt, og hvis ikke det var pga. de stenhårde bænke og den nærmest hellige stemning, ville jeg måske komme noget mere i kirken. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg får altid dårlig samvittighed, når jeg træder ind i kirker. Jeg føler ikke just, at jeg er sådan én, ham Jesusmanden kan være stolt af, haha.

Anyways, det var en ret fin oplevelse, og det begrænsede publikum gjorde koncerten ret hyggelig. At der så sad to ældre damer bag os, som valgte at sidde og snakke både mellem og under sangene er en anden sag. Jeg sad og hidsede mig op i halvanden time og fik først bedt dem om at tie stille, da der var ét nummer tilbage af koncerten. Kender I det der med, at man ikke kan få sig selv til at sige noget, selv om man har al muligt ret til det? 

Skriv et svar