INSPIRATION – julegaveønsker til junior

Så er den her endelig – weekenden – længe ventet. Jeg synes, det hele er lidt stramt disse dage. Er egentlig ikke som sådan juletravl – selvom vi snart skal til at have købt et juletræ og en flæskesteg – men det er nu mere skolen. Vi har mange og lange dage og afleveringer, og det er som om, det hele er komprimeret her henover julen. Og så er der også det nye job, som jeg også haft lidt at gøre med her de sidste par uger. Så ja, en travl tid, men den ligner vel så fint alle andres?

Jeg har samlet lidt juleinspiration i form af ønsker til junior. I hvert fald er det dem, der står på “Lukas'” liste i år. “Lukas'” fordi han jo i princippet bare skal have et tupperware låg, og så er han godt underholdt en times tid. Men mor her kan da sagtens komme på ting og sager, lillemanden kan bruge.

 1. Legekøkken – Jollyroom har et stort, fint udvalg. Ifølge dagplejeren elsker Lukas at sidde med en grydeske og en skål, og sådan et køkken ville stå så fint for enden af vores halvø.
 2. Fotoalbum fra Lilliputiens
 3. Tumlemøbler i skum – Lukas havde julelys i øjnene, sidst vi var til kontrol i fysioterapien, fordi han fik lov at tumle rundt i skum. Legeskum har et fint udvalg!
 4. Ukulele fra Makala – Vi er ved at opbygge et lille musikstudie herhjemme, og samlingen tæller allerede tromme, elklaver (mest mors!), xylofon og en tamburin
 5. Topmadras til rejsesengen – Nuvel, kedeligt ønske, men når bassen overnatter ude i rejsesengen, er der altså ikke meget blødt at spotte på bunden. Jeg tænker, en tyk topmadras vil være ideel.
 6. Solskærme til bilen – Også mest en need to have
 7. Tøj, tøj, tøj – I alle farver og alle former. Vi har levet mest på arvet indtil nu, hvor lageret er ved at slippe op. Derfor mangler vi tøj fra str. 86 og frem. Jeg er overhovedet ikke kræsen i forhold til brug eller farver, men kunne jeg helt selv vælge, skulle han have noget fra Molo eller Småfolk. Jeg elsker selv mønstre og farver, så derfor skal Lukas da også have sådan noget 😛
 8. Rejsestol – Når vi er gæster diverse steder, mangler vi ofte et sted at kunne sætte Lukas under måltider. Denne her er sej og kan klappes sammen som en rygsæk. Det er da smart!
 9. Havelegetøj – Vi har så stor en have, flad og firkantet, og der er absolut intet i den – ikke engang et træ, man kan hænge en gynge i. Så den skal fyldes op med sandkasse, gyngestativ og rutschebane. MM Action har et rigtig fint udvalg!
 10. Gavekort til vinterstøvler – Vi kan nok ikke trække den længere, selvom det irriterer mig lidt at skulle bruge penge på dyre vintersko, når drengen ikke engang går endnu. Men han øver sig og stiller sig opad alt – også træstrubber og sandkasser beretter dagplejeren – så vi kommer jo nok ikke uden om det.
 11. Koziol display kuppel – Kender i Minifabrikken? De laver de fineste ting (mor er forelsket i deres mange piktogrammer!), og især de her kupler ville være ret seje til opbevaring inde på Lukas’ værelse.
 12. Schleich dyr
 13. Mikrofon – Måske det er et af de stykker legetøj, man kommer til at fortryde? 😅 Aah, ved nu ikke. Vi har mange ting, der kan sige (forfærdelige) lyde, men jeg er da ikke blevet sindssyg endnu. Måske jeg bare ikke har været mor længe nok endnu?
 14. Lænestol i børnehøjde – Kan I se det for Jer? Fredag aften, Frode Får på Ramasjang, mor og far på langs og lillemanden i sin hyggelige lænestol. Årh 💙

Skriv et svar