Home sweet home

palmacph

Flytransport er altså ikke lige min yndlings kop te, men man gør det selvfølgelig, fordi det typisk fører noget rart med sig såsom ferie, afslapning og oplevelser. Og så kan ventetid i lufthavnen og ved bagagebåndet selvfølgelig også lige accepteres, når man flyver over så smukke bjerge som er tilfældet her ^^

Jeg har haft en dejlig uge på Mallorca i sommerhuset som lige blev toppet med et brag af en lækker fødselsdagsmiddag i går. Jeg ved ikke, om det er det ekstra år på bagen, der får den til at synes tungere, eller om det er, fordi vi virkelig (!!) har drukket og spist som svin, men årh jeg er helt nede i gear og slæber mig selv rundt. Haha, det skal blive godt nok at komme i gang igen. Jeg holder faktisk rigtig meget af at starte op igen efter sådan et feriebreak, fordi jeg (næsten) altid har savnet hverdagens trummerum. Fra i morgen står den atter på lektier, madpakkearrangementer og biografvagter, men det er sgu egentlig meget hyggeligt det hele.

Godnat 🙂

Skriv et svar