Happy days

Drinks/præmiddag med Johnny-boy i fredags


Gode stunder går hurtigt. Og denne her weekend er fløjet afsted, synes jeg. Men den har skisme også været rar og begivenhedsrig – lige som jeg kan lide det.

Jeg synes virkelig, tingene spiller for tiden, hvilket er en fed feeling, når det nu har været noget kaotisk i noget tid. Jeg vågner glad med energi til at tage fat på dagen. Jeg vil livet  og føler endelig, at livet vil mig.

Jeg har ret mange følelser, der flyder rundt i mig for tiden, og det positive er, at jeg 1) kan mærke dem og 2) de er for det meste rare. Det er en god omgang pærevælling af glæde, spænding, stolthed, mod, forelskelse, selvtillid, vilje, taknemmelighed, lyst og drive.

Jeg kan godt få lidt våde øjne ved taknemmeligheden af at have fået sit drive tilbage. Ser I, jeg føler altid, at jeg har haft en ret vild lyst til livet – til at udnytte det, prøve ting af og generelt suge alle oplevelser ud af det, som det ville kunne give mig.

Men jeg har også prøvet, at luften gik af ballonen. At drive, lyst, glæde og ikke mindst energi var en meget fjern størrelse. Og det er mærkeligt at være i sådan en tilstand, for indeni er man jo stadig sig selv, men så alligevel ikke! Jeg følte i hvert fald, at alt, hvad der ligesom havde defineret mig som person, var væk og det, der var tilbage var en grå, tung, deprimeret klump krop, som egentlig kun overskuede at ligge i en seng dag ud og dag ind. Og alt det, jeg selv ser som mig – hele min personlighed – var væk. Måske en form for robottilstand.

Så de våde øjne kommer af følelsen af at have fundet frem til sig selv igen. Og ikke mindst stoltheden, for sådan noget kommer sgu ikke af sig selv! Et godt liv skal man kæmpe for (for lige at citere B.S. Christiansen), og det er noget af det klogeste, jeg har hørt.

Sorry, nu blev det hele noget pladdervås, men for fanden da, jeg er så GLAD for at være glad! Det er ikke en følelse, man skal tage forgivet, og man har selv ansvaret for at få et godt liv. Jeg kunne godt sætte mig til at overanalysere situationen og spørge mig selv hvordan og hvorfor jeg i dag er blevet en glad pige, men jeg er træt af at tænke.

Jeg har en generel god feeling indeni, og det er mere end nok for nu.

God søndag derude – det der nu er tilbage af den 🙂


Skriv et svar