GOODIES FOR THE FOOTIES


Man skal aldrig gå ned på udstyr, siger de kloge, så når det handler om et par nye skole til samlingen, så lytter jeg gerne. Jeg købte disse trainers sammen med min søster (hun købte faktisk det samme par, hihi) til 560 kr., da vi i påsken tog til Ringsted Outlet for at spare penge – og bruge penge. Er de ikke fede?! Jeg er blevet rigtig glad for dem, selvom jeg lige skulle vænne mig til deres meget pinke fremtoning. Jeg er og har aldrig rigtig været en pink-pige, men når det kommer til træningsindkøb, er jeg faktisk ikke så skræmt. Synes, det er rigtig fedt med nogle vilde farver til træningstøj, der ellers godt kan blive lidt tørt og ensformigt. Disse sko har jeg indtil videre haft stor glæde af til især crossfit og boksning, da det er en meget let model.

Hvis I selv er interesserede i at gøre nogle gode køb, så tag et smut forbi Ringsted Outlet. I kan se deres udvalg af butikker her, og er I på udkig efter nyt træningsudstyr, kan jeg især anbefale butikkerne Nike, Asics og Puma. Outletten fungerer som en ‘lille by’. Det ligger lige efter afkørslen fra motorvejen og der er gratis parkering.

Skriv et svar