Get the look: Dressed up shirt

^^Tsk tsk, læg lige mærke til ordspillet i overskriften. Sikke hun kan hva’?

Som jeg vist har nævnt tidligere, er jeg typen, der samler udklip (digitale såvel som fysiske) for at blive inspireret (og kunne tage inspirationen med mig hjem, så jeg ikke glemmer den – vigtig detalje). Og ovenstående outfitudklip har hængt på mit mood board længe, fordi jeg ikke har kunnet opstøve noget så basic som en sort, jersey stropkjole nogle steder. Men ak, det lykkedes endelig i lørdags og ironisk nok i H&M;’s basisafdeling.

Så nu kan jeg rigtig rocke det outfit, og begrebet skjortekjole har jo fået en hel ny betydning! Og nåh ja, tasken ville jeg da heller ikke have noget imod at eje, men noget siger mig, at den er fra Loewe, så det må vist blive en anden god gang…

Find skjorten her og kjolen her.

Skriv et svar