Fødselsdagsbarn: 25 år + fun facts

IMG_5021

Sidste års ferie i noget varmere temperaturer!

Knock knock og godmorgen, i dag er det min fødselsdag! 🙂

Femogtyve år. Et kvart århundrede. Puha, det er altså lidt af en milepæl for mig. Selvfølgelig ikke, fordi det i sig selv er en bedrift, at jeg har holdt mig i live i 25 år (bevares, hurra for det), men mere sådan at .. wauw .. jeg synes saftsusme lige, jeg rundede de 18!!!

Er jeg så voksen nu? Well, føler man sig nogenlunde voksen? Forleden herhjemme havde vi en “voksensnak” om fremtiden og alt, hvad der dertil hører, og dér slog det mig: villa, vovse og volvo, tror jeg ikke, vil give mig følelsen af at være voksen, men da Johnny-boy derimod nævnte at lease en ekstra bil, så vi havde to, måtte jeg lige holde fast i den nærmeste bordkant. To biler? TO?!?!?!? Så er man skisme voksen.

Der er jeg heldigvis ikke helt endnu. Til gengæld er jeg pt på Mallorca i sommerhuset med svigerfamilien. Jeg knuselsker at komme her, og det er første gang, jeg er her så tidligt på året. Temperaturen er da heller ikke højere, end at lidt skyer og blæst tvinger mig inden for på sofaen. Men det gør mig bestemt ikke noget. Her er også dejligt.

I aften skal vi på Spoon og fejre dagen med god vin og endnu bedre mad. Og så flyver vi hjemad i morgen, tilbage til hverdagens trummerum, og det var så den påskeferie. Det passer mig fint. Jeg kan godt lide hverdagens trummerum.

But while we are waiting… med 25 år følger 25 fun facts:

fun fact endelig form

Skriv et svar