FLAD MAVE PÅ 7 DAGE SLUT

Når dagen er omme, har jeg været på kostplanen Flad mave på 7 dage i ja .. 7 dage. Jeg overlevede de første dage ved at følge planen, men ret energiforladt og med hovedpine. De sidste dage har jeg måttet supplere med ekstra mad for at kunne fungere. Måske har jeg fået den flade mave, programmet lover, men altså, det er ikke en kostplan, jeg kunne tænke mig at følge igen. Den flade mave der måtte være, bliver sgu nok alligevel lidt bulet efter 14 dage på Mallorca med god vin og spansk tapas :p

Men som tidligere nævnt så synes jeg altid, det er spændende at prøve programmer af og ikke mindst nogle nye opskrifter og madvarer, som jeg ikke er vant til. Af denne kostplan har jeg da fundet ud af, at 1) morgentræning fungerer super godt for mig ovenpå en af de smoothies, som bogen foreslår. Jeg har energi til at træne, men er ikke for tung i maven. 2) Rød linsesuppe skal jeg ikke have igen lige foreløbig (eller nogensinde igen)!

Et lille sammendrag af ugen i billeder:

 

Skriv et svar