FITNESSBOKSNING NÅR KROPPEN EN DAG ER KLAR

Jeg har besluttet mig for, at jeg skal igang med noget boksetræning igen. Det dyrkede jeg meget, dengang jeg gik i Fitness World, for der havde de nogle super gode instruktører og timerne var spækket med slag, pulstræning, tekniktræning og fysisk træning. En rigtig god kombination! Jeg har endnu ikke fået det prøvet i Well Come, hvor jeg træner nu. Det ser så hårdt ud, når de slår sig løs, og så har de desuden en vaskeægte boksering, der også skræmmer mig lidt 😀 Haha

Anyway, jeg var faktisk kommet på holdet i dag, men har nok indset, at min krop trænger til en lille pause. Jeg er gået helt amok på det sidste og har fået trænet meget. Næsten for meget, så jeg springer over i dag og nøjes med hyggevolley med tøserne i aften. I morgen er jeg kommet på et crossfithold – det har jeg heller ikke prøvet før, så jeg ved ikke, om jeg tør tage af sted 😀 Sådan er det altid med mig og nye hold. Der går lige lidt tid, før jeg får taget mig sammen!


Skriv et svar