En tand, en flytning og én mere

Godaften ladies (og gents, er der nogen af dem også?)

Har du set min insta for nyligt, vil du opdage, at mor her slænger den på sofaen med blogskrivning og Forsidefruerne, mens farmanden tager sig af underholdningen. Du vil også vide, at jeg dagligt tjekker min mail syttentusinde gange i håb om, at D R Ø M M E T A S K E N kommer tilbage på lager, så jeg kan bestille den hjem i en fart. Jaah, der sker ting og sager derovre på profilen 😏.

Jeg synes, det er herligt at være her igen – her på domænet – og jeg har også prøvet at checke ind på iPaden i ny og næ for at grifle lidt. Problemet er bare, at jeg af en eller anden årsag skriver bedst ved computeren, og den er sgu lidt sløv disse dage. Det har den egentlig været længe, og det er ganske forfærdeligt, for det samme gælder for min telefon, og min økonomi tillader altså ikke lige at udskifte både computer OG telefon. Faktisk hverken eller…

 

Nåh, men what’s new?

Not much. Vi har det formentlig lige så varmt som jer andre disse dage og får ikke bedrevet det store. Vi sender far på job om morgenen med vinkeflæsk og et “hej heeej” for at træne dén færdighed, og så går dagen ellers med rugbrødshapsere, Postmand Per og tumleting, for om aftenen at afslutte dagen med “Man skal børste sine tænder” og de efterhånden obligatoriske 2,5 timers putning 🙄. Ja, der er da dage, man elsker sit barn mere end andre………

Det er vildt at tænke på, at om to måneders tid starter han i dagpleje, og om tre er jeg tilbage på studiet. Jeg tror dog, det er godt for alle. Men alligevel. Så er alt bare tilbage ved det gamle igen bortset fra, at der lige kom en personlighed mere i mellemtiden. Så skal der altså pludselig udarbejdes rutiner, hvad angår lektier, madlavning og fritidsaktiviteter. Slut med lige at tage spontant forbi byen på hjemvejen, og den dér opgave jeg “bare skriver i morgen” – det dur altså ikke. Eller måske, det må tiden jo vise, men forestiller mig, at vi herhjemme er nødt til at følge et nogenlunde stringent skema for at undgå et glemt barn i dagplejeren, og at mors kommende eksamensplaner skrider fuldstændigt. Jeg tror, det bliver hårdt. Godt, men hårdt.

Men der er jo heldigvis lidt tid at løbe på endnu, og indtil da har vi en ferie på Mallorca, der skal nydes. Jeg havde troet, jeg ville være mere ferietrængende – ej, det er også forkert formuleret, for jeg glæder mig umådeligt til at have Jonatan hjemme længere end for en weekend, men for min skyld havde vi ikke behøvet tage sydpå. Og da slet ikke, når vejret er så fantastisk herhjemme, som det er. Jeg hørte lige, at Danmark har det pt varmeste vejr i Europa. Mon det virkelig kan passe? Det er dét jeg (blandt andet) elsker Danmark for. Årstiderne. At vi kan have shitty vejr for en stund (okay okay, nogle år månedlange stunde), for så at danse fuldstændigt euforisk rundt af glæde, når sådan en varme som nu spreder sig over landet. Mon vi havde nydt det lige så meget, hvis det var varmt hele året rundt?

Så fik jeg hevet en visdomstand ud i dag, apropros ingenting. Jeg havde skrækkelige scenarier om under- og efterveerne af det, men pt sidder jeg og spiser karameller, så helt slemt kan jeg vist ikke påstå, at det er. Desuden ligger der en tand og glor på mig på køkkenbordet, for tandlægen spurgte, om jeg ville have den med hjem, og det, synes jeg da, lød meget sjovt, men nu ved jeg ikke, hvor jeg skal gøre af den, og jeg synes måske mest af alt, det er lidt klamt. Såååøhm…

Og min storesøster og svoger har endelig fået hus, og det er lige rundt om et par hjørner fra os af, så det er skønt. Endnu skønnere er, at det blot er et par husnumre fra vores kommende dagpleje, så Søs, når vi ikke lige får hentet til tiden……….

Sidst, men ikke mindst kan jeg da lige nævne, at ninaneerdal.dk snart får nye græsgange. Efter nogle overvejelser har jeg valgt at flytte og blive en del af slænget ovre hos Momster, som er et netværk for mom blogs. Jeg kan til tider have svært ved at identificere mig med at være “sådan én”, dels fordi tanken aldrig var, at jeg skulle blogge i dén genre og dels, fordi jeg synes, min blog også indeholder så meget andet. Men må også sande, at mine tanker pt kredser meget om livet som mor, qua you know – det er pretty much dét, jeg laver for tiden. Og bloggen er nu engang hjemsted for mine tanker, ergo var det vel ikke helt tosset at flytte. Og så er det jo altså også for netværkets skyld – det kan godt være lidt ensomt her på domænet. Vi må se, hvad det bringer med sig. Nu skal vi lige have de tekniske ender til at samles. Jeg vil jo gerne have al indhold med over, uden interiøret er der jo ikke så meget personligt over boligen.

Hej fra nu 👋🏽

Skriv et svar