DESIGNER DREAMS: the bag

ddcol1

1. See by Chloé // 2. Rebecca Minkoff // 3. Botkier // 4. Gucci // 5. Karl Lagerfeld // 6. Karl Lagerfeld

Måske er ‘mangler’ ikke det rette ordvalg set i et større perspektiv, men i mit eget lille Nina-univers står jeg altså og mangler en taske. Den dér man bare altid lige kan svinge over skulderen, om man så skal på biblioteket, ind til byen eller i biografen. Den, der lige kan rumme en flaske vand, pung, nøgler og hvad ellers af ragelse, jeg måtte have med mig. Den, der passer til alle outfits, er en tro følgesvend, hvorend jeg bevæger mig, og som skal slides op, før jeg finder en ny. Alle disse seks ville været et godt bud! Omend soho disco bag’en måske ikke passer til alt, men den er så god damn cool og har lææænge været på min ønskeseddel. I ved, ikke den ønskeseddel, som almindelige mennesker har råd til, men dén ønskeseddel, jeg har lavet mig i tilfælde af, at jeg en dag skulle vinde i det lotto, jeg aldrig deltager i.

Bevares, jeg har da min Decadent og min Michael Kors, men de er hhv. for uhandy i remmen og alligevel for små til rigtig at have noget i. Så deeeeeet…..

Jeg var alt for tæt på i dag at investere i den grå fra Botkier (btw sindssygt fedt mærke, hvorfor har jeg aldrig hørt om det?!), men da den så kom i kurven, røg der lige lidt told og andre afgifter oveni, og så blev jeg sgu alligevel for nærig. Alt i alt er det også bare skide dårlig timing økonomisk, og det var egentlig, fordi jeg satsede på at få penge tilbage i skat, og så liiige bruge lidt på forskud. Dog endte jeg med at konkludere, at det nok var et lidt risky sats, hvilket nok er meget fornuftigt……

Men ÅH den er fed!

Ellers har jeg i dag været til volley og direkte videre til biograftur med daddy-oh for at se den berømte The Hateful Eight. Jeg er stadig i fordøjelsesprocessen, for jeg ved ikke helt hvad jeg synes? Den var så brutal, at det på en eller anden måde er helt ironisk, og man sidder bare og griner af det undervejs. Men jeg må jo også konkludere, at jeg var underholdt alle tre timer, og det var sgu meget fedt med en film, hvor dét bare var formålet, og hvor der ikke er nogen dybere tanke bag. Det er også befriende i ny og næ.

Nu vil jeg se, om jeg snart kan få slæbt min popo med i seng. Jeg savner godt nok ham dér Johnny-boy, men heldigvis har jeg ham her at kysse på i mangel på bedre.

Skriv et svar