Brokadeballade

Untitled-6-3

1. Melvin & Hamilton // 2. Steve Madden // 3. Sam Edelman // 4. Melvin & Hamilton // 5. River Island

Jeg kan i den grad mærke, at jeg hungrer efter at komme retur til mit “gamle” liv og dets indhold. Selvfølgelig med Lukas som et lille ekstra touch – det var trods alt et bevidst ønske at berige hverdagen med et barn. Det er det vildeste parallelliv, vi lever efterhånden, og ærligt føler jeg mig snart en smule desperado for at forene de to hverdagstyper lidt bedre, end det er muligt nu.

Jeg SAVNER alle de fantastisk ligegyldige ting og dagligdagsproblemer, der kunne få mig ud af mit gode skind tidligere: min garderobe, der er tom. Reklamemanden, der endnu engang leverer reklamer trods vores TYDELIGE ‘nej tak’-skilt. Måger, der skider mig i håret på uhandy tidspunkter. Cykelturen til Vesterbro i sjaskpladask regnvejr. Bussen, der endnu engang er forsinket. Idioten, der ikke trækker til side på fortovet. I ved, alt det dér som man jo i bund og grund kun ser, fordi man vælger at bemærke det.

Perspektiv er vist nøgleordet, og bevares, jeg tror (og håber!) ikke, jeg går hen og bliver en højhellig engel af at have set en af livets barske sider, men jeg tror – og kan i hvert fald allerede nu fornemme – at der skal mere til at hidse mig op. At jeg er mere selektiv om, hvad jeg gider bruge min energi på. Det må da lidt være en gave, hvis man nu skal forsøge at hive bare én god ting ud af det her forløb.

Men jo, jeg savner at opdatere min graderobe, og at shoppelysten er ved at være retur, må være et godt tegn. Desuden tænker jeg helt vildt meget i kjolebaner i forbindelse med Lukas’ dåb og fødselsdag, og hvad der ellers kommer. For hvor bliver der mange gode ting at fejre! Og med det: mange fine grunde til at klæde sig pænt.

Lige nu har jeg kastet min kærlighed på brokade og særligt i skoform. Med et af ovenstående par kunne jeg jo næsten gå rundt i hospitalstøjet herinde, uden nogen ville bemærke det! 😛 Lave ballade i gaderne! De er altså også lidt seje, dem her i lyserød, som er lukket bagtil.

Ak ja, det er fint at kunne aflede sig selv lidt. I skrivende stund ligger Lukie på operationsbordet, og han burde faktisk snart være retur. Så jeg må hellere få afsluttet og være klar til, at vi kører ned med respirator, “toget” og vuggen og får ham hentet tilbage til hvor, han hører til. Hos mor og far ♡

 

Skriv et svar