Billedstorm fra London

Jeg har så småt vænnet mig til at være hjemme igen, selvom søvnrytmen vist ikke kom med hjem på flyet. Denne her vekslen mellem at sove alene og sammen med kæresten, som jo har stået på de sidste fire måneder og nu endelig var ved at komme på plads – den er altså et værre rod. Han er blevet i London, så nu har jeg sovet (eller nærmere ikke sovet) alene de sidste tre nætter. Manner jeg er kvæstet.

Jeg er glad for, at jeg skal holde julen herhjemme i vante omgivelser med min egen familie, og så skriver jeg lige i ny og næ og hører, om ham kæresten og London har det godt uden mig. Det har de jo heldigvis begge to 😉

Og hvis savnet til begge bliver for stort, kigger jeg bare på nedenstående:

london1

Regent St. by night

london2 london3

Brunch hjemme i lejligheden

london4 london5

Lækkerbisk #1

london6

london8 london7

Lækkerbisk #2

london9 london10 london11

Mig & Stine Goya i kjoleform

london12

Skriv et svar