Året der gik …

Holy shit, nu er vi snart ved at være dér, hvor vi igen skal vænne os til at skrive et nyt årstal. 2014 slutter og 2015 melder sin ankomst. Det er vældig skægt at gå tilbage i arkiverne og opdage hvor meget, der egentlig er hændt i løbet af året, selvom man synes, det hele er gået så hurtigt. Her kommer et lille tilbageblik fra bloggen og min instagram.


*******

I 2014 har jeg …

 … opnået en vægt, som jeg for første gang nogensinde faktisk har formået at holde siden. Generelt har 2014 bare handlet ret meget om vægt og træning, hvilket også har haft sine konsekvenser. Sindet er skrøbeligt, og det kan jeg så få lov at bruge 2015 på at råde bod på. Hurra…
… bestået min første rigtige eksamen på medicinuddannelsen på KU. Jeg mindes, at det føltes  vildt, og jeg havde følelsen af, at kunne jeg dét, så kunne jeg alt. 10 måneder senere fandt jeg så ud af, at medicin ikke var the shit alligevel. Jeg bestod mit FADL-kursus og arbejder stadig på hospitalerne som sygeplejevikar.


…været på ferier, blandt andet:

… skiferie i Val d’Isere med min søde svigerfamilie.
… 2 x sommerferie til Mallorca – også med svigerfamilien + min søster!
… prøvet noget nyt. F.eks. ridning på hesteryg til min fødselsdag i marts. Klatring i trætoppene til Johnny’s fødselsdag i september. Til min smukke gymnasieveninde Katrines bryllup i april. Debutweekendtur til Århus i oktober og havnebadning med en sød veninde i august (selvom det var august og dermed “sommer”, var det altså koldt!). 
… haft pænt tøj på bl.a. mit funky sæt fra asos, min varme angorasweater fra Karen Millen, mit sommersæt fra H&M; og mit julesæt fra H&M.;
… haft nogle gode stunder med nogle fantastisk søde mennesker.
… besøgt Den Blå Planet, solbadet i Kongens Have og været på den årlige september-zootur med familien.
… bagt kager i massevis. F.eks. denne snickerskage, den her tiramisulagkage og disse muffins med rødbede.


2014 har budt på blandede oplevelser, og der er gode muligheder for at 2015 kan blive endnu bedre. Men man skal også huske på det, der har været godt, og det har der altså også været meget af i 2014, blandt andet alt det, jeg har bragt billeder af. Det nye år byder jeg velkommen i London, hvor jeg i skrivende stund befinder mig.

Skriv et svar