RECIPE: Spaghetti al gorgonzola

I fredags var jeg inviteret på den italienske Taormina på Østerbro af en veninde, og til hovedret fik jeg en helt eminent pastaret: Spaghetti al gorgonzola. Har drømt søde drømme om den siden, så i dag da jeg havde god tid, skulle den lige prøves af i køkkenet. Inspirationen er delvist hentet herfra.

Mængde: 2-3 personer

Ingredienser

  • 1 stk finthakket skalotteløg
  • 2 knuste fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 100 g gorgonzola
  • 1 dl fløde (15% madlavningsfløde)
  • 1 spsk smør
  • Citronsaft
  • 125 g champignon
  • Frisk persille
  • Kød – jeg brugte en klump røget skinke stegt på panden



Fremgangsmåde

  • Steg løg og hvidløg i lidt olie i en gryde
  • Tilsæt hvidvin og lad det simre nogle minutter
  • Tilføj ost, smør og fløde og lad det simre videre
  • Smag til med citronsaft
  • Steg champignon og kød på en pande, kog spaghettien som angivet på pakken og bland det hele ned i sovsen
  • Pynt med frisk persille



You may also like ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *