OUTFIT: En helt speciel aften

Top, Moss Copenhagen // Blondebody, Femilet // Nederdel, Darccy // Heels + Taske, Michael Kors

I går var en helt speciel aften. På mange måder præcis ligesom alle de andre, men så alligevel ikke. Jeg kan ikke helt sætte en finger på, hvad der  gjorde den så speciel kun, at jeg oplevede den der nyforelskelse igen – altså til Johnny-boy – og den skal man være glad for at mærke efter 9 år i hinandens selskab.

Aftenen startede godt. Det var sidste dag, farmor og farfar var her, så derfor tog vi på farmors yndlingsrestaurant hernede: Hotel Bendinat. Og det er nok også min favorit, er jeg nået frem til 😉 Der er simpelthen så smuk en udsigt, at det ikke engang kan betale sig at prøve at forevige det på billeder. Brisen er helt passende på en lun sommeraften (det ligger helt ned til vandet) og maden? Wow, maden! Alt, hvad jeg har haft bestilt, har ikke bare smagt himmelsk, det er som om, hver en lille ingrediens i retterne bare er blevet udnyttet til fulde og træder frem præcis i den mængde, de er tiltænkt at træde frem i. Hahah, åh gud hør mig lige. Sådan en lille madgris, that’s me. Jamen jeg kan blive helt ulykkelig (!) ved tanken om, at et godt måltid er ved at være overstået! Den sidste bid er den værste! Jeg eeeeelsker god mad, og den forenes bare i en stor herlighed af stemning og udsigt på Hotel Bendinat. Og om mandagen er der livemusik med Norbert Fimpel, der også er at finde på Spotify. Han spiller de bedste covernumre på sin sax på en meget behagelig, jazzet måde. Haha ja, jeg skal måske lige slå fast, at jeg altså ikke er blevet betalt for at sige noget af det her, jeg er nu blot en yderst imponeret pige med et stort madhjerte (og en stor appetit).

Well, i frygt for at glemme, hvad mit hjerte i særdeleshed begærede i går, må jeg hellere lige holde fokus: min kæreste og ikke (kun) aftensmaden (men kombinationen er bestemt heller ikke skidt). Vi var i vældig godt humør (og en snert fulde), da vi kom hjem, så vi skulle i poolen – hele selskabet, stort set. Så i med mig med kun min blondebody og alle herlighederne – et træk jeg måske ikke ville foretage i dag i ædru tilstand. Men herregud, den kan vel også fungere som en badedragt på en modig dag.

Nej, det hyggelige, forelskede øjeblik kom efterfølgende. Selskabet gik i seng én efter én, og tilbage sad jeg og Johnny-boy og flettede fingre. I natkjole og hyggetrøje, altså mig. Sådan sad vi vel et par timer og snakkede frem og tilbage om stort og småt. I skæret fra stearinlysene i mørket og med den smukkeste udsigt over Palmas aftenliv. Det var så hyggelige og forelskede timer, og det er netop dét, der er ferie for os; at vi har tid til hinanden uden, at vi skal føle at skulle opleve det ene og andet, bare fordi vi nu er uden for Danmarks grænser. Bare nuet og hinanden skal vi opleve…

Og i frygt for at blive alt for blødsøden og kærestekvalm, må jeg hellere holde her.

Tænk, at en mandag kan være så dejlig!

Continue Reading

Bellinina

Mens de store drenge drikker gin & tonics hernede, er vi nogle, der mere er til bellinis. Bevares, jeg drikker da også gerne en god G&T – meget gerne endda (og især når den er blå) – men frugtdrinks er jeg også mere end begejstret for og særligt sydpå. Derfor skulle jeg da også selv prøve at lege bartender. Den ene aften blev den lidt sur – muligvis det åbenbart ikke var ferskenjuice, jeg havde brugt, men pomelo istedet. Nåh ja, herregud. Så i går prøvede jeg at mixe med en lidt sødere juice. Og resultatet blev faktisk ikke dårligt. Så lad os kalde varianten bellinina for ikke at fornærme nogle (og for at hylde mine drink skills).

Den er meget nem at blande; fifty-fifty af henholdsvis cava og juice. Og hvis den skal være rigtig fin, pynter du kanten med sukker. Jeg brugte æblesnaps for at få rørsukkeret til at blive siddende. Det kan anbefales 😉

Skål og velbekommen!

 

Continue Reading

OUTFIT: Sort peplum og kimono

Kjole, Soda // Kimono, Moss Copenhagen // Heels, Buffalo // Taske, Michael Kors // Øreringe, Carré

Pyha, det var lige på et hængende hår, at jeg fik gang i noget live streaming af håndboldherrenes kamp mod Qatar. Der er masser af OL at se hernede, men sjovt noget ikke så meget dansk håndbold. Øv – det er jo det bedste. Og sikke en slutning. Mikkel, you’re the man!

I dag har vi været ved stranden – en meget hyggelig og intim én af slagsen, hvor vandet var krystalklart og (føles) varmere end herhjemme i poolen. Det var liiige ved og næsten, at min faktor 50 kunne klare de mange timer vi var der, men lidt rød er jeg sgu blevet. Hurra for lavt pigmentniveau. Vi gjorde stop på frokostrestauranten et stenkast derfra og delte en masse fisketapasretter, og så kunne jeg efterfølgende trille kuglerund tilbage i vandet. Så godt!

Nu daser vi og bliver hjemme i aften. Så ingen kjoleluftning i dag, hvilket egentlig passer mig helt fint. I går gik turen til Hotel Bendinat med nogle af svigerfars forretningsbuddies som medgæster. Seriøst, de laver den bedste gedeostsalat til forret! Iført var jeg min nye kjole, som jeg ganske enkelt elsker alt ved: udskæringen, peplumskørtet og længden. Når jeg kommer hjem til DK, tænker jeg, at den også vil være über cool med de nye sneakers herfra. Og en kasket måske, hvis jeg tør begive mig ud i sådan en?

Continue Reading

OUTFIT: That red dress

Kjole, Zara // Heels, Buffalo // Taske, Michael Kors // Lipstick (color: ‘Lambada’), Gosh // Ørering, Mango

Når det kommer til rødt tøj, har jeg lidt et ben i hver grøft. Jeg synes faktisk, det er (/kan være) en virkelig smuk farve inden for beklædning, men den skal også bruges med omhu, fordi den er så kraftig – hvilket jo nok både er dens styrke og svaghed. Jeg har vel nok været omtrent 4 år gammel, da jeg en dag synes, jeg skulle klædes i rødt fra top til tå. Og bogstavelig talt med “top”! Måske var det fordi, jeg var rødhåret, at det lige skulle være dén farve, jeg gik all in på – det ved jeg ikke – men mindet husker jeg ret tydeligt. Siden har jeg ikke rigtig dyrket den røde farve, i hvert fald ikke hvad jeg umiddelbart kan huske. Min mor har altid ment, at rødt tøj ikke gik godt til mit røde hår, og det tror jeg ubevidst, jeg har taget til mig. Men så var det, at jeg en dag stod i Zara og fandt ovenstående kjole i hvid og bare lige skulle hen til stativet og have en anden størrelse. Så hang den der, modellen i knaldrød, og så var det jeg tænkte “hvorfor ikke?”. Farven er sommerlig, atypisk (i hvert fald i forhold til sorte og hvide kjoler!) og i princippet er jeg tilhænger af, at man skal iklæde sig det, man synes er pænt og ikke nødvendigvis lade sig styre af, om det går til ens røde hår, blå øjne eller store numse (alle tre ting, jeg ynder at eje).

Så den kom med mig hjem i rød, og hvor er jeg glad for det nu. Nuvel, måske er det ikke en af de kjoler, jeg vil bruge hver dag året rundt i DK, men det er så også en af grundene til, at den skal have lov til at rocke her sydpå, hvor stemningen er lidt anderledes.Den blev luftet i går til middag på Spoon, én af vores yndlingsrestauranter her i området. Sidst vi var der, var i påskeferien, hvor de havde pyntet op med rosenblade på min fødselsdag. Det var så fint og sødt! Og i går spurgte selvsamme tjener om ikke, jeg plejede at have krøller? Så husker man altså godt – tænk på hvor mange kunder, hun har haft igennem siden! Anyways, vi havde en herlig aften, og min menu stod på sashimi, tuntartar og verdens bedste bøf. Og så fik jeg en lille skid på! Dem kommer der nok mange af de næste par uger…

Continue Reading

OUTFIT: Poseringer og brunchbesøg

 

outfit8

Hat, ASOS // Bluse, Notion 1.3 // Bukser, Ganni // Støvler, Vagabond

Det er skægt, jeg har lige opdaget en ret tydelig tendens, jeg har, som går igen. Mine outfitbilleder skyder jeg i stuens bedste billede-hjørne. Dér hvor der er færrest forstyrrende elementer i baggrunden, og dér hvor jeg kan få den bedste afstand fra kamera til objekt=mig. Bevares, man kunne måske godt lige tale for, at jeg kunne have cuttet skrivebord og strygebræt ud af billedet. Man er vel begynder.

Jeg får sjældent taget billeder udenfor i inspirerende omgivelser. Det er der flere grunde til. Jeg bryder mig ikke om, at skulle bede veninder eller kæreste om at hjælpe (og jeg ved, at kæresten i hvert fald synes, det er dybt åndsvagt!) + jeg synes, det er lidt fjollet at skulle posere sådan offentligt. Hvad tænker folk mon ikke, når man forsøger at hoppe i vandpytten for hundredesyttende gang for at få dråberne til at sprøjte på den helt rigtige måde? Der kommer der alligevel lidt for meget poseringsangst op i mig. I har sikkert set den absolut sjove youtubevideo om instagram husbonds? Hahah, jeg synes den er helt vild komisk. Og SÅ rigtig! Sådan orker hverken jeg eller min kæreste at være, tror jeg.

Min storesøster gider ikke rigtig læse blogs, blandt andet fordi hun synes, de er for selviscenesættende. Det kan jeg sagtens forstå og især, hvis det er indlæg som disse her hun støder på. I bund og grund er det jo bare mig og min blog, der promoverer mig og mit tøj. Men for mig som forfatter (og fotograf) er der mere i det. Jeg synes, det er pisse skægt at sammensætte tøj, mønstre, farver og materialer. Og så kommer dokumentationen af det oveni både for 1) inspiration til mig selv og for 2) om nogle år(tier) at kunne skraldgrine af, hvordan man så ud “dengang”. Forhåbentlig! Så egentlig fungerer bloggen nok mest som en digital dagbog for mig på dét punkt. Men det er da sjovt og interessant, at man på ét tidspunkt i sit liv kan føle sig laber, og så nogle år efter tænke ‘hvad fanden gik der lige galt dér‘. Herregud, det er jo bare tøj.

Men her får I mig så. Poserende som jeg gør det bedst: i stuens fotohjørne, alene og uden for meget smil og øjenkontakt til kameraet. Et outfit, der blev luftet til brunch hos Mother i Kødbyen med Johnny-boy og Onkel Bent. Desuden et pisselækkert sted – der skal jeg helt sikkert tilbage! Og hey, pizza til morgenmad. Hvem siger nej tak til det?

outfit7 outfit6 outfit5 outfit4 outfit3 outfit2 outfit

Continue Reading
1 2 3 5