10 bud på dåbskjolen

… Lad mig starte med at slå fast, at det er til mig og ikke til lillemanden 😏

Og nu vi er ved dén; jeg tror sgu, vi ender med at gå med et pænt sæt tøj til herren og ikke en decideret dåbskjole. Vi har én i familien, som er gået lidt i arv, men eftersom Lukas til den tid er 1 år gammel, går jeg stærkt ud fra, at han ikke vil kunne passe den. Dog er han lille, meeeeen. Men ham må jeg shoppe til senere 😉

Nu handler det om barnedåbskjolen til moi. Sådan en fin dag kræver jo en fin kjole (.. elsker, når man retfærdiggør sin kjolemani over for sig selv!) og jeg ved hvilken retning, jeg gerne vil gå, men ikke præcis hvor jeg skal ende. Eneste krav er, at kjolen skal passe til de her mules, jeg gerne vil have på, på dagen (kryds lige fingre for godt vejr).

Jeg har fundet 10 af slagsen, og egentlig har jeg vildt meget lyst til at prøve dem alle, så måske er det bare at starte fra en ende og bestille hjem. Det virker også bare enormt omstændigt! Og sikke et renderi for postmanden, vi er sgu snart på fornavn. Jeg er allermest vild med 1’eren – lemon wrap’en – men 7’eren er også lidt tøset og cherry og lækker. 9’eren ville være ret vild med pink mules til, men for vild til en barnedåb? 4’eren har jeg overvejet længe også inden tankerne om barnedåbskjoler. Den har blot samme problem som 1’eren; at jeg ikke er heeelt med på den der v-udskæring til min kropsbygning. Men man kunne jo blive overrasket? JEG ER I SYV SIND, kan du nok høre, så har du en mening, så giv lige dit besyv med tak! Der skal i hvert fald være lidt farver på, kan jeg konkludere, og til den tid (han skal døbes i maj), er det forhåbentlig også mere forår, end det er vinter.

Untitled (1)

1. Gestuz // 2. Nakd // 3. Warehouse // 4. Gestuz // 5. Nakd

6.Stine Goya // 7. Nakd // 8. Stine Goya // 9. Nakd // 10. Boohoo

 

 

 

Continue Reading

Jeg er meget glad og lidt sur

Vi har nu haft to rigtig gode dage og en lige så god nat, og det, synes jeg, er lige så vigtigt at råbe højt om som de dér til tider lidt (ret) tunge emner, jeg tager op herinde på bloggen. For selvom det hele overall føles som én stor jammer, så er der altså også de fine små øjeblikke, hvor man glemmer alt om operationer og respiratorer og smerter, og hvor Lukas bare er en baby, der ligger og suger verden til sig med sine store, nysgerrige øjne.

JEG KNUSELSKER DEM! Øjnene såvel som de momenter.

Det er vitterlig dem, jeg lever for for tiden – dem, der gør hverdagen udholdelig og endda sommetider fantastisk, selvom det er en bizar ting at sige, når jeg er indlagt på snart 5. måned.

Selv i denne grumme tid er momenterne at finde: hans første stiften bekendtskab med sutteflaske. I går bradykardierede han, i dag tog han 4 mL. De første peb vi hørte fra ham, efter han kom ud af respiratoren. De første øjne vi så – noget sederede, men de var der! Første gang han kom i mine arme igen efter en pause på godt 14 dage. Mor var trængende! Vores lille musikmoment med rangleleg og Marvin Gaye i højttalerne (ja beklager, jeg forsøgte med Se den lille stær, den er åh så fornøjet, men kom ikke videre derfra. Vi ønsker os en børnesangbog!). Mormor der fik lov at holde ham for første gang i dag. Læger og sygeplejersker der kommer forbi uafhængigt af hinanden og bare liiiige skal se til ham og kvitterer med et hvor ser han bare meget bedre ud! Observationerne af far og søn, der har en kærlig alvorssnak med prutten-på-maven i vuggen. De to altså Alle de søde hilsener og tanker, der fortsat dumper ind hist og her. I er mange, der tænker på os, og vi kan ikke beskrive, hvor taknemmelige vi er.

Så jo, der ER rigtig mange gode momenter, og det er nok dem, vi samler sammen og propper ind under hovedpuden, når vi går i seng. Så de kan sprede god karma natten over og gøre os alle tre klar til en ny dag. Og dem er vi oppe på 122 af nu, kan jeg hilse og sige. Men hvem tæller

Når det så er sagt, så må jeg lufte min helt store frustration for tiden, kun for at I kan give mig ret (så gør lige det, tak!)

ÅBENBART er det fuldstændigt kropumuligt at få lov at dyrke en smule fitness her på Riget. Ikke så meget som en motionscykel eller en lille håndvægt kan man få lov at låne! Om det er fordi, jeg i princippet ikke er indlagt, men kun er pårørende til en indlagt ved jeg ikke, men hallooooo! Jeg er faktisk ret forarget over, at man på landets måske største hospital, som jo må og skal proklamere sundhed på allerhøjeste plan, ikke har et sted man kan få lov at røre sig?! Vi har været her i fire måneder, og jeg bliver langsomt tyk og sindssyg. Den irriterende type ville sige hvorfor går du ikke bare i et af de utallige fitnesscentre i nærheden, og til ham kan jeg lige så godt sige: that’s not gonna happen. Sidst jeg forlod Lukas længere tid af gangen, blev han lagt i respirator, og han er stadig labil nok til at kunne finde på mærkelig ting, så jeg er bare ikke dér endnu, hvor jeg tør gå alt for langt væk alt for lang tid. Jaja, måske en pylret mom thing.

Så når jeg nu ikke kan få lov at træne, og Lukas viser sig fra sin mageligste side (læs: sovende), må jeg jo gøre, hvad jeg gør næstbedst: netshopper. Eller netdrømmer, alt efter hvem man spørger, men i princippet kan man godt netshoppe uden at bruge penge. Den der seje taske jeg skal have fingrene i ville simpelthen se så sej ud med en petroleumsblålig/flaskegrønlig uldfrakke  Jeg kan lige se det for mig: mig, Gucci, uld og Lukas i barnevogn strolling down the roads…

Untitled-5

// 1. Frakke – & Other Stories // 2. GG Marmont Matelassé – Gucci // 3. Loafers – Sam Edelman //

Continue Reading

Når vi kommer hjem…

 

Untitled-3

Sip Cup – Studio Arhøj // ‘Caramelito’-kaffe – Nespresso // GG Marmont Matelassé – Gucci

En indlæggelse på nu 110 dage sætter efterhånden sine spor på kroppen. Min hud er simpelthen blevet forfærdelig, fordi luften her på afdelingen er så tør. Det er heller ikke fordi, det, jeg propper i munden, kommer fra det sundeste udvalg på hylderne. Jeg har ikke dyrket, hvad der bare minder om motion på noget tidspunkt – det tætteste er min cykeltur til Søborg for at købe en brystpumpe (og der er KUN stejle bakker i Søborg).

Så når vi endelig bliver udskrevet, skal jeg hjem i hytten og drikke en ordentlig kop kaffe fra et pænt kaffekrus. Jeg vil købe en buket solsikker og en fin vase og sidde og nyde synet i stramme jeans – oh boy jeg glæder mig til at have stramme bukser på igen! Jeg vil booke den manicure- og massagebehandling, jeg har snakket om i så mange år og dedikere en hel dag til mig selv. Hvis jeg kan holde det ud. For indtil videre har jeg max været et stenkast fra Lukas pånær en søndag aften i juli, hvor jeg var et par timer til middag med familien i Hillerød. Men der var savnet også stort!

Jeg skal trille mange ture med lillemanden i barnevognen, at vi rent faktisk får brug for det vedligeholdelseskit, der fulgte med vognen. Ud og flashe min endnu ikke indkøbte ladybag, som jeg ihærdigt prøver at retfærdiggøre er OK at købe. Jeg skal sove og sove og sove, når Lukas tager sine middagslure, og vi skal grine og lege og lave pruttelyde på mavsen, når han er vågen.

Vi GLÆDER os, ikk’ Luke? 💚

Continue Reading

Inspiration til preggokjoler

Untitled-4-2

1. Moss Copenhagen // 2. Moss Copenhagen // 3. Gina Tricot // 4. ASOS Salon Maternity // 5. ASOS // 6. Moss Copenhagen


I dag har været én af de dage, hvor jeg absolut intet fornuftigt har fået udrettet. Med en skemafri dag fra skolen havde jeg nok håbet at få åbnet bare én bog, om ikke andet for at kunne sige, at man havde gjort det. Men nej, i stedet startede dagen ud med massage (til mig for engangs skyld), og så var det jo planen, at jeg skulle i Fitness World og forbrænde en kalorie eller to. MEN shoppefanden tog ved mig, og jeg endte på Sunset for at sluge en frokost, hvorefter jeg fik spenderet penge på intet mindre end tre par sko og en tee. Hvad sker der for det?! Og mig?! Det er jo ikke engang sikkert, at jeg overhovedet kan passe de sko om nogle måneder. Er det ikke noget med, at man sagtens kan risikere at gå en skostørrelse op, efter man har født? Åh, jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre af min højtelskede skogarderobe så…

Men i min søgen efter nye materialer til garderoben slog det mig endnu engang hvor lidt (og hvor kedeligt) graviditetstøj der findes derude. Synes virkelig, det er et sølle udvalg! Det er måske meningen, at det skal være kedeligt at shoppe, når man er gravid, for så bruger man jo knap så mange penge på dét i hvert fald. Og penge skal man nok få brændt af, når man finder ud af, at man venter sig, skulle jeg hilse og sige!

Nej, jeg synes, at enten så er udvalget blomstret, oversized eller too basic for my taste. Jeg ved ikke, hvordan andre gravide har det, men jeg bryder mig mest om at gå i noget kropsnært, når først maven viser sig – I ved, seize the tummy. Omvendt kan det jo også blive for kedeligt konstant at gå i den traditionelle bodycon. Det er ikke, fordi jeg har anskaffet mig specielt meget preggotøj endnu. To par jeans fra H&M – modellen ‘super skinny‘, dem kan jeg virkelig godt anbefale – en graviditetskjole fra ASOS Maternity og så et par ammebh’er. Nåh ja, og så et lille lager af strømpebukser med ekstra plads til mavsi. Det hele har jeg hidtil været glad for! Men det er ligesom også dét. Det er måske bare sjovere at gemme moneterne til lillemanden? Der er en del at anskaffe trods alt.

Anyways, jeg har samlet et par eller seks kjoler, jeg godt ville hoppe i nu og her. Overvejer virkelig nr. 5 – hvis blot jeg skulle til et bryllup eller en konfirmation i år. Ingen af slagsen i denne omgang – øv.

Continue Reading

My christmas wishes #3

untitled-3-2

Sidste omgang af juleønskerne for i år kommer her. At der gemmer sig en lille stor materialist i mig, kan jeg jo nok ikke helt løbe fra, og det kommer måske nok også til udtryk, når dette er indlæg nummer tre i rækken af juleønsker. Haha. Men altså.. man har jo lov at drømme!

  1. Bog: Årets Pressefoto 2015: Jeg har en thing med billedbøger – eller coffee table books som det også så fint hedder – og denne har jeg bladret lidt i nede hos boghandleren. Der er nogle ret vilde billeder, skal jeg hilse og sige!
  2. Mockberg Nora Petite dameurJeps, endnu et armbåndsur blandt ønskerne. Jeg elsker kombinationen af guld og læderet.
  3. Kitchen Aid Røremaskine: Den er sååå sej i ‘pistachio’ og jeg kunne totalt rocke bagermorrollen, haha 😀
  4. Derma Family Shampoo: Den er god de her vintermåneder, hvor kulden er skrap mod min sarte hud. OG så skummer den herligt, hvilket er brugbart i mit kæmpe garn.
  5. Lancôme Hypnôse Doll Eyes mascara: Til dato den bedste mascara jeg har prøvet.
Continue Reading
1 2 3 8