10 “friske” sommersandaler

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9 // 10

Hermed lidt tirsdagsinspiration for fødderne, der gerne vil skeje lidt ud her henover sommeren. Som jeg før har nævnt, har jeg en ting for, hvad andre sikkert kategoriserer som grimme sko. Men så snart der står fluffy, coloured, pompom eller fringed i søgefeltet, så er jeg på! Hah, jeg kan lige se min mor for mig, hvis hun ser med på denne collage: “Ej hvor fint Nina. De er da allesammen… friske!” Well, det er jo lige med at finde en grimasse, der kan passe, ikk’?

Lige for tiden er jeg fuldstændig tosset med sølvsandalen med pompom’en på. Den findes også i pink her – også ret cute! 3’eren får man helt lyst til at spise som den gode gamle twister-is, mens 1’eren og 10’eren er virkelig cool på den sådan lidt mere normale måde.

Skriv et svar